Iran University of Medical Sciences

دومین دوره جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی دومین دوره جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۶ |
به نقل از روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه: به استحضار کلیه دانشجویان محترم می­ رساند به منظور تقویت حضور و مشارکت دانشجویان در تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی و با هدف نهادینه سازی فعالیت­ های هدفمند، آگاهانه و روش­مند در زمینه توسعه و تعالی آموزش علوم پزشکی، دومین دوره جشنواره دانشجویی ایده­های نوآورانه آموزشی همزمان با بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و سیزدهمین جشنواره کشوری شهید مطهری در روزهای 27 لغایت 29 فروردین ماه 1399 در مرکز همایش­های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می­شود.
تاریخ ­های مهم جشنواره عبارتند از:
  • شروع ثبت ایده ­ها در سامانه جشنواره: اول مهر ماه 1398
  • اتمام مهلت ثبت ایده­ ها: بیستم دی ماه 1398

1. حیطه­ های شش گانه جشنواره به شرح زیر می­ باشند:
    • برنامه ریزی درسی
    • یاددهی و یادگیری
    • ارزشیابی آموزشی
    • مشاوره و حمایت دانشجویی
    • یادگیری الکترونیکی
    • مدیریت و رهبری آموزشی
  2. در دومین دوره جشنواره، به اید ه­هایی که در راستای پیاده سازی بسته ­های تحول و نوآوری آموزش علوم پزشکی ارائه شده باشند امتیاز ویژه ­ای تعلق می­ گیرد.
  3. دریافت ایده ­های نوآورانه صرفا از طریق سامانه انجام می­ شود. لذا هر گونه فایل ارسالی خارج از سامانه مورد بررسی قرار نمی ­گیرد.
  4. اطلاعات تکمیلی در خصوص سامانه ثبت ایده ­ها متعاقبا ارسال می­ شود.
برای دریافت راهنمای تدوین ایده های نوآورانه آموزشی اینجا را کلیک کنید.
./files/cerms/files/2nd_SFIDEM_Guideline14.6.1398.pdf

برای دریافت فرم ارائه­ ایده­ی نوآورانه­ آموزش علوم پزشکی اینجا را کلیک کنید.
./files/cerms/files/Idea_abstract_template14.6.98.pdf

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 71 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر