Iran University of Medical Sciences

دومین ابلاغیه نظام نوین اطلاعات پژوهش پزشکی ایران دومین ابلاغیه نظام نوین اطلاعات پژوهش پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲ |
دومین ابلاغیه نظام نوین اطلاعات پژوهش پزشکی ایران (با نام اختصاری نوپا) با هدف پیاده سازی آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی، جهت اجرا ابلاغ شد.
گفتنی است «نظام نوین اطلاعات پژوهش پزشکی ایران» با نام اختصاری (نوپا) با هدف بهره‌برداری اثربخش و مبتنی بر اخلاق از تحقیقات، توسعه کمی و کیفی، مدیریت و هدایت بهینه پژوهش‌های نظام سلامت، افزایش دسترسی پژوهشگران به منابع اطلاعاتی، ارتقای مشاهده‌پذیری نتایج تحقیقات و پایش، رصد، توزیع و ترویج دانش تولید شده از پژوهش‌های پزشکی در معاونت تحقیقات و فنآوری وزارت بهداشت طراحی و پیاده‌سازی شده است. این نظام مجموعه‌ای از شیوه‌نامه‌ها و سامانه‌های اطلاعات پژوهشی شامل اطلاعات پژوهشگران و نویسندگان مقالات، طرح‌های تحقیقاتی، پایان‌نامه‌ها، مقالات، مجلات،‌ کتاب‌ها و سایر اقلام اطلاعاتی است. سامانه‌های نوپا شامل 12 سامانه اطلاعات علمی پژوهشی است که 12 خدمت نوین پژوهشی را در دوازدهمین دولت خدمتگزار به پژوهشگران علوم پزشکی کشور ارائه می‌نماید. این سامانه‌ها شامل سامانه علم‌سنجی اعضای هیات علمی، سامانه نشریات (مجلات) علمی پژوهشی، سامانه انتشارات و کتب، بانک پایان‌نامه‌ها، سامانه مجلات نامعتبر و جعلی، سامانه نتایج و اخبار پژوهش‌های سلامت، سامانه منبع یاب، سامانه مشابهت یاب، بانک اطلاعات مقالات علوم پزشکی،کتابخانه ملی دیجیتال پزشکی، سامانه علم سنجی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و بانک اطلاعات طرح‌های تحقیقاتی است. فهرست و آدرس تمامی این سامانهها در درگاه نوپا به آدرس www.research.ac.ir موجود است.
جهت دریافت فایل دومین ابلاغیه نظام نوین اطلاعات پژوهش پزشکی ایران لطفا اینجا./files/cerms/files/nowpa.pdf را کلیک فرمایید.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 67 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر